2 Mayıs 2013 Perşembe

Tatlı mı tatlı "How I Met Your Mother"


Bir hikaye düşünün; her babanın çocuklarına anlattığı sıradan bir hikaye; anneleri ile tanışma hikayesi. Sıradan bir hikayeyi alıp sıkmadan, eğlenceli bir şekilde anlatan bir dizi How I Met Your Mother. 8 yıldır devam eden dizinin konusu ise: Başta söylediğim gibi Ted adlı başkarakterimizin 2030 yılında, iki çocuğuna, oğlu ve kızına 25 yıl önce anneleri ile nasıl tanıştıklarının hikayesini anlatması etrafında gelişen olaylar silsilesi. Ted ve arkadaşlarıyla her bölüm birbirinden eğlenceli ve hareketli geçen dizide annenin kim olduğu hala bir sır. Zaman zaman dizide geçen ipuçları bizi anneye daha da yakınlaştırıyor. Mesela sarı şemsiye…








Dizi, Ted’in anne ile tanışma sürecinde 5 yakın arkadaş etrafında gelişiyor. Ted Mosby zaten başkarakterimiz, mimar. Muhabir Robin Scherbatsky, 4 arkadaş grubuna sonradan Ted ile çıkmaya başlaması ile giren bir karakter.Kanada'dan gelmiş ve her seferinde yaşadığı ülkedeki geçmişiyle dalga konusu haline geldiğini biliyorum. Hukuk öğrencisi Marshall Eriksen ve dokuz yıldır birlikte olduğu anaokulu öğretmeni sevgilisi Lily Aldrin grubun en aşık çifti. Öyleki o kadar yıldır çıkmalarının vermiş olduğu alışkanlık ve aynı nöronlarla anlaşma kapasiteleri güldürüyor doğrusu. Barney Stinson ise (ki herkes bu herife hasta) grubumuzun çapkını.En komiği ve en neşeli adamı. Takım elbiselerini üstünden hiç çıkarmayan ve ne iş yaptığı tam olarak bilinmeyen bir kadın avcısı.Hala daha henüz ne iş yaptığı bilinmiyor . (:




Diziye ara ara birbirinden ünlü konuklar dahil ediliyor. , Enrique iglesias , Britney Spears, Jennifer Lopez, Katy Perry, Jorge Garcia gibi.



0 yorum:

Yorum Gönder

© 2011 Mrs.Juliet, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena