25 Nisan 2013 Perşembe

TİYATRO


AKLA KARA  :

Yaşamlarını kaybetmiş dört insanın sonsuza kadar tek sahip olacakları şey olan o anı bulma hikayelerini anlatıyor bizlere. Hayat ve ölüm arasındaki büyülü yerde, varoluşlarının zirvesi olan bu anıları seçmek onlar için hiçte kolay olmayacaktır.

Yok olabilmek için savaşan bu kişilerin hikayesinde sorulardan çok cevapların can yaktığı bir mücadele başlayacak.

Seçecekleri o an bundan böyle yaşayacakları tek an olacaktır.

Peki ya seçemezlerse ?


Şaft Tiyatrosu Resmi Sitesihttp://www.safttiyatro.com/
Şaft Tiyatrosu Facebook Sayfası
http://www.facebook.com/Safttiyatro





Herkes kendi hayatını yaşar; erkekler kadınlarınkini. “- Aşk, bir çeşit tanrıdır. Ruhundan bize üflediğini hayal ettiğimiz. Ve tüm benliğimizle inandığımız. Evlilik ise ateizmden başka bir şey değildir.” Yazan & Yöneten : Uğur Uludağ, Ses & Işık : Barış Ataş Oynayanlar: Doğa Rutkay ve Uğur Uludağ







Arapsaçı, çok hareketli karmaşa komedisi. Oyunu, bu türün en güçlü kalemi Ray Cooney yazdı, Can Törtop yönetti.

Mutlu bir evlilik sürdüren Philips ve Johanna o gece bir davete katılacaktır. Evin boş olmasını fırsat bilen Philip’in çapkın ortağı Henry evi kullanmak ister. Aynı anda Henry’nin eşi Linda da benzer bir çapkınlık olayı için Johanna’dan evi istemektedir. Bu gelişmelerden habersiz olan evin hizmetçisi ve evde çalışan dekoratör de gece için romantik planlar yapmaktadır. Derken evde unutulan bir aşk mektubu, art arda gelen yanlış anlaşılmalar ve Philip’in davete gitmekten vazgeçmesi ile işler Arapsaçına dönecektir.


Arapsaçı, seyircisine iki saatlik kahkaha dolu bir gece vaad ediyor.




Yazan: Ray Cooney
Yönetmen: İsmail Can Törtop
Oyuncular: İsmail Can Törtop, Berke Hürcan, Ümmühan Kıldiş, Sera Tokdemir, Ferhat Balaban, Hande Melek, Anna Matskevits, Rabia Kaymas, Demir Tokdemir, Tuğçe Seven. 
Koreografi: Belkıs Tuğcu
Fotoğraflar: Sadık Kuzu



0 yorum:

Yorum Gönder

© 2011 Mrs.Juliet, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena